Små skridt der kan føre til den globale grønne omstilling

MEC_DenGronneEmmaGad
Af Bodil HM Olsen

Gennem vores livsstil og ved at træffe mere bæredygtige valg kan vi lette presset på naturen og spare på ressourcerne. Men vi kan også være med til at påvirke virksomheder og politikere til at træffe mere miljøbevidste valg – når bare vi er mange nok.

Men hvad kan vi så helt præcist gøre, hvis vi gerne vil passe på vores natur og leve mere grønt og miljøbevidst? Det kan man finde information om på Den Grønne Emma Gad, der har samlet gode råd og inspiration til, hvordan vi som enkeltpersoner kan skubbe til den globale grønne omstilling.

Den grønne inspiration er opdelt i 15 kategorier: Dit Engagement, Din Pension & Opsparing, Din Bolig, Din Energiforsyning, Dine Transportvaner, Dit Vandforbrug, Din Madlavning, Dine Spise- og Drikkevaner, Dit Skrald, Dine Indkøb, Din Beklædning, Din Ferie & Fritid, Dit Elektronik, Dine Hus- og Kæledyr og Din Have.

Man kan finde råd til alle aspekter af sit liv. Den grønne guides ophavsmænd råder dog til, at man starter i det små og bruger de ideer, der giver mest mening for en selv og er nemmest at passe ind i hverdagen. Det skal være sjovt og let – ikke en sur pligt.

Guiden er under konstant opbygning, og hvis du selv har et godt grønt råd er du meget velkommen til at kontakte Thomas L. Sidelmann, e-mail. thomas@omstilling.nu, så dit råd kan blive optaget i Den Grønne Emma Gad og gøre gavn.

 

Du finder Den Grønne Emma Gad her