Her kan du helt gratis låne legetøj til børnene

MEC_Legetojsbiblioteket
Af Bodil HM Olsen

I Ourøgade i København ligger legetøjsbiblioteket, hvor man kan låne legetøj til børn i alderen 0-5 år. Når du er oprettet som låner, kan du frit låne tre stykker legetøj ad gangen i op til en måned ad gangen. Legetøjet er af god kvalitet. Det er kemikaliefrit og produceret på den mest miljøvenlig måde.

Der er mange fordele ved at låne i stedet for at købe. Først og fremmest kan man jo selvfølgelig spare mange penge. Men man nedsætter samtidig affaldsmængderne og ressourceforbruget. Man skåner miljøet og skåner børnene for kemikalier. Og mon ikke børnene samtidig sætter stor pris på at få nyt legetøj hver måned.

Biblioteket arrangerer også  babyrytmik og foredrag om kemikalier i legetøj og kemikaliefri hverdag.

D. 27. april åbner Legetøjsbiblioteket endnu en afdelling. Denne gang i Odinsgade 10 på Nørrebro, Kbh.

 

Du kan læse mere på Legetøjsbibliotekets Facebook-side her