Fagmesse for grøn energi i Polen

Der er nu åbent for tilmelding til den store årlige begivenhed.

Af Cecilie Dahlerup

ARRANGEMENT: Polen er et land, som stadigt har et stort potentiale for vedvarende energi og den er et vigtigt led i landets energiforsyning. Derfor holdes der hvert år en erhvervsmesse – RENEXPO® Poland – arrangeret af REECO Poland Sp., hvor forhandlere kan udstille deres produkter i forskellige kategorier. Det drejer sig blandt andet om biogas, vindenergi, solenergi, varmepumper og vandenergi.

RENEXPO® Poland er også et omdrejningspunkt for den politiske udvikling omkring vedvarende energi, fordi der bliver afholdt konferencer, hvor der bliver diskuteret lovstof, som skal udvikle området. I det hele taget er der lagt et tæt fagligt program med mange oplevelser og muligheder på fagmessen.

Næste gang der afholdes International Renewable Energy Trade Fair – RENEXPO® Polander 17-18.10.2012 i centret i Warszawa.

Også danske virksomheder og andre interesserede er velkomne til at deltage. Hvis man vil vide mere, kan man skrive til info@reeco-poland.pl. eller se RENEXPO® Polands hjemmeside.

Læs mere:

http://www.renexpo-warsaw.com/targi.html?&L=1