På dette gymnasium er landbrugsforståelse et eksamenskrav

En gruppe teenagere samles stille og roligt i mørket før daggry. Klædt i varmt tøj mødes de før morgenmaden for at hjælpe med at fange og pakke slagtekyllinger til et slagteri. De fodrede, vandede og så fuglene vokse; nu forbereder de dem til deres sidste tur. Til sidst vil fuglene vende tilbage som kød og blive tilberedt, så teenagerne kan spise.

Gymnasieelever på Olney Friends School, der ligger på 350 acres nær Barnesville, Ohio, er vidne til cyklussen af ​​fødsel og død gang på gang i løbet af deres fire år på campus. 

Skolen har en mangfoldig elevgruppe med mange internationale studerende – 30 procent af eleverne – der taler engelsk som andetsprog. De fleste af Olneys cirka 50 studerende bor på campus på fuld tid. Cafeteriet serverer tre måltider om dagen, syv dage om ugen og formår at bruge mad, der kommer omkring 40 procent fra gården eller lokalområdet.

Læs mere her.