Vi kan godt få ren energi, selv når det er vindstille og solen ikke skinner

Det har længe heddet sig at når solen ikke skinner og der samtidig er vindstille, så har vi brug for atomkraft-energi i Danmark.

Det har journalist Thomas Hebsgaard fra Netmediet Zetland sat sig for at undersøge og hans konklusion er at det er muligt at basere vores energiforsyning udelukkende med den vedvarende energi. Det handler og planlægning og koordination. F.eks. kraftig udbygning med kabler så vi kan hente strømmen i f.eks. Holland, at vi begrænser behovet for energi, at vi lagrer på batterier og i brint.

Læs eller lyt til hans grundige reseach her

2 kommentarer til “Vi kan godt få ren energi, selv når det er vindstille og solen ikke skinner”

 1. Jeg er absolut IKKE tilhænger af atomkraft! MEN heller ikke af at få
  min skepsis om alt og alting ned”gjort” af hverken eksperter, filosoffer, “klåge åger”, eller andre. Jeg er ikke spor imponeret over, at så mange (mænd?) der er så teknisk begejstrede, at de samler informationer om alt mellem himmel og jord, og putter det ind i et pc system, der så kan fortælle os sandheden om…

  Der hvor jeg bor, er vi stadig mange, der ser ud ad vinduet, og fornemmer vejret – kan man hænge vasketøj ud på snoren i dag? UDEN at glo på en mobil, eller læse, hvad DMI påstår! Vi er efterhånden ganske mange, der ikke tror en dyt på de forudsigelser, meteorologerne kan diske op med.

  GODT NYTÅR til jer allesammen.

  KH
  Kirsten

Der er lukket for kommentarer.