Blev klogere sent på aftenen

Hvis man ønsker hen på aftenen at blive klogere på den tid vi lever i, så er ”Late Night Future Talk” et godt sted. En gang om måneden kl. 21.30 – 22.30 er der direkte forbindelse til Selskab for Fremtidsforskning som søger at indfange tendenserne i tiden.

Selskab for Fremtidsforskning har eksisteret siden 1966 og er stadig vital. Meget af deres fremtidsforskning retter sig mod metoder til at få ideer, se muligheder, skabe visioner, scenarier og realistiske fremtidsbilleder. Fremtidsforskere spår ikke om fremtiden. De gør det derimod muligt at vælge fremtiden udfra en kvalificeret analyse.  For selskabet er missionen at gøre fremtidsforskningen folkelig og bredt engagerende, Læs mere om selskabet her.

Indlægget er rettet jfr. læserhilsenen.

2 kommentarer til “Blev klogere sent på aftenen”

 1. Hej Knud.
  Iflg. Late Nights… hjemmeside er der flg. rettelser til dit skriv… :

  Det er ikke 1. Februar 2023, at Teresa Scavenius taler over temaet “Er demokratiet i fare”?
  Det var -desværre- d. 1. Februar 2022… 😉

  -og i øvrigt er udsendelserne/møderne nu kl. 21.30-22.30 (og ikke -som du skriver- kl. 22-23)
  🙂

Der er lukket for kommentarer.