“Rasmus Paludan skal snart have flødeboller”

Danmarks brobygger nummer et Özlem Cecik ser frem til snart at kunne sende en portion flødeboller til Rasmus Paludan. Hun siger i seneste nyhedsbrev:

“Der er sjældent noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget andet. Det blev jeg mindet om, da jeg deltog i P1 Debat sammen med Rasmus Paludan, der sagde ”At kalde Özlem for abeunge og luder vil være en fornærmelse af abeunger og ludere”. For at være helt ærlig, så kom det slet ikke bag på mig. Den retorik har han brugt i årevis. Men det jeg blev positivt overrasket over var, at vi efterfølgende fik 1063 nye medlemmer og nu samlet er oppe på 8857 medlemmer. Det vil være en kæmpe hjælp, hvis du kan sende nyhedsbrevet videre til folk, du kender, og opfordre dem til at melde sig ind ved at sms’e BRO til 1217. Jeg lover at sende flødeboller til Paludan, hvis vi når vores mål om 10.000 medlemmer inden uddelingen af den nystiftede Bent Melchior-Pris den 15. juni.”