Nu over 10.000 Cradle to Cradle certificerede produkter

Nu er der over 10.000 Cradle to Cradle certificerede produkter verden over. Cradle to Cradle produkter lever op til de meget høje bæredygtighedskrav, som produktstandarden stiller krav til ved Cradle to Cradle certificering.

Cradle to Cradle (på dansk “vugge til vugge”) er et designkoncept, hvor produkter indgår i biologiske eller tekniske kredsløb og skaber værdi for både mennesker, miljø og økonomi. Det er udviklet som en respons på tendensen til blot at minimere de negative effekter på miljøet ved at spare på ressourcerne og svine mindre. For mindre dårligt er stadig dårligt.

Cradle to Cradle er visionen om en verden, hvor forbrug og produktion har en positiv effekt på både økonomi, miljø og mennesker. Hvor vi er til gavn for planeten, uden at vi behøver at skrue ned for forbrug og velfærd.

I en Cradle to Cradle verden designer vi produkter og samfundsstrukturer, så alle materialer er sunde for omgivelserne og kan indgå i et gentagende kredsløb. Der findes ikke længere affald, og alt bliver enten genanvendt, som det er, eller bliver en ressource for noget helt nyt i sunde biologiske og tekniske kredsløb.

Læs mere her.