Bøvl med vindmøllenaboer kan løses

To lokalpolitikere fra henholdsvis Socialdemokratiet og Konservative giver fire bud på, hvad der skal til, for at undgå eller begrænse borgerprotesterne mod vindmøller. Vindmøller som de fleste kan se fornuften i, men ikke i min baghave. Det handler om inddragelse, neutral information, kompensation og øget statsligt ansvar. Læs eller lyt her.

En kommentar til “Bøvl med vindmøllenaboer kan løses”

 1. Fokus er forkert. Der skal ikke fokuseres på at begrænse protesterne eller at undgå dem.

  Der skal fokuseres på at skabe vindmølle løsninger der virker. Der skal fokuseres på at de der skal se på eller høre på en vindturbine selv skal have lov at deltage direkte i dens fordele. De skal gives mulighed for at investere i den, og aftage dens fordele.

  Den oprindelige hadekampagne kom på grund af den DJØF-styrede kniv i ryggen på vindturbine-ejere, da de pludselig ikke kunne lægge kabler fra møllen til de forskellige aftagere udenom elselskabernes og disses koncessioner.

  Der var tusinder af landmænd der blev snydt da de ikke blot kunne sælge energien til aftagere udenom elselskabernes, udenom energiafgifter, uden den lovmæssige, økonomiske voldtægt de blev udsat for.

  Jeg besøgte en landmand som havde opsat 3 stk. 125 kiloWatt Møller på sin grund. Han havde aftalt med naboer. De havde betalt dele af møllen. Men nu måtte han ikke sælge til dem uden at det skulle via elselskabet som tog 93% af indtjeningen. Han og naboerne blev ruineret.

  Derfor, så skal fokus ikke være at undgå protester. En sådan strategi er lige til at få lukket kæften på folk der har berettiget ærinde.

  Fokus må og skal være på at etablere så fri og bæredygtig en energiforsyning som muligt og lade folk selv lave deres aftaler så længe de elektroteknisk set er sikre og ufarlige. VI SKAL SIMPELTHEN BEGYNDE AT FORLANGE AT REGERING, ENERGISTYRELSE OG ALT ALT FOR REGULERENDE MYNDIGHEDER FÅR FINGRENE UD AF DANSKENS HÅR.

  VI KAN SGU GODT SELV. OG LUR MIG OM IKKE DANSKEN KAN FÅ ALLE NABOER MED HVIS DE FÅR NOGET UD AF DET SELV!!!

Der er lukket for kommentarer.