Stor og smidig lastecykel bringer pakkerne rundt i byen

Pakkedistribution i byerne bliver et stadig større problem. En nyere undersøgelse viser af chauffører bruger næsten 30 procent af deres tid til at lede efter parkeringspladser til deres lastbiler, ifølge denne undersøgelse . Når de endelig finder en, ender de ofte med at blokere trafik. En tysk iværksætter har besluttet på at bringe en sådan rodet logistik til ophør. Der er tale om et nyt elektrisk leveringskøretøj, Ono, der ligner en lille lastbil fra siden, men faktisk er en smart lastbærende cykel, der er smal nok til at bevæge sig gennem trafikken og endda – når det er nødvendig – at komme frem på cykelsti.

Efter at have kørt en række succesrige prøveture, lancerer virksomheden sine leveringskøretøjer i fire forskellige tyske byer i efteråret. I 2025 sigter det mod at have 14.000 køretøjer i mere end 60 byer. Læs mere her.