IRMA går all in på plantebaserede alternativer til kød

 Supermarkedskæden IRMA har besluttet sig for at skære ned på CO2-tungt kød og blive førende på sortiment af plantebaserede alternativer. De ved udmærket det bliver dyrt på den korte bane, men satser på fremtiden.

Irmas administrerende direktør, Søren Steffensen er indforstået med, at det vil få omkostninger at satse på kødfri produkter, men på den lange bane forventer han, at kunderne vil belønne initiativet.

»Det kræver noget mod at gøre det her, men nogle skal jo starte. Vi vil gerne være innovative, og så kan det godt være, at det på den korte og mellemlange bane vil få nogle omkostninger. Over tid tror vi dog på, at kunderne vil synes, det er den rigtige beslutning,« siger han.

Han kan være blevet inspireret fra USA hvor efterspørgslen på plantebaseret kød steg med 264 % i foråret 2020. Læs mere her.

Inspiration: AxtualNews