Carbage

I samarbejde med GARB Aps har Danmarks Naturfredningsforening (DN) lanceret Carbage. Carbage er en mobil selvklæbende skraldepose du kan bruge i bilen, i båden og på turen. DN siger: ”Tag Carbage med på turen, så vinder både du og naturen”.

Carbage er et svar på det kedelige problem med henkastet affald i naturen. Undersøgelser viser bl.a. at over halvdelen af danske bilister, kan finde på at smide affald ud af bil vinduet.
Carbage reklamer

Det geniale ved Carbage er, at folk kan komme af med affald på en nem, praktisk og effektiv måde så det ikke ender i grøften og kanten af vejbanen.
De virksomheder, der producerer slik, fast food og drikkevare, som indtages i bilen, er bestemt heller ikke interesserede i at se ”deres” affald langs vejene. Derfor er – i første omgang – Arla sponsor for idéen og støtter dermed DN med et pænt beløb.

Læs mere her Samvirke
Læs artiklen her Dansk Naturfredsforening

/AS