Overvældende stærkt krav om våbenhvile i Gaza

Det er mere end 100 dage siden, at Israel – på baggrund af Hamas grusomme terroraktion den 7. oktober – erklærede krig og begyndte at bombe Gaza. I den tid har det israelske militær dræbt mere end 25.000 Gazas indbyggere, ifølge Gazas sundhedsministerium . Mange af disse angreb – og de grufulde eftervirkninger – er blevet fanget og delt live på video, mens journalister og indbyggere i Gaza dokumenterer det konstante bombardement. Mens verden ser rædslerne udfolde sig, spredte en bølge af massive protester, der kræver en våbenhvile, sig over hele kloden, fra Washington DC til London, Tokyo, Karachi, Pakistan og mange flere.

På trods af påstande om, at protester er ineffektive, har massevis direkte aktion gang på gang vist , at det er en meningsfuld reaktion på uretfærdighed. 

Se billeder fra nogle af de mange manifestationer rundt om i verden. iøvrigt

Læs iøvrigt om dette borgerforslag.

Skriv en kommentar