Et fælles køleskab begrænser madspild

Et koncept, der bredte sig for at imødekomme et presserende behov midt i pandemien, er fortsat en lavmælt, men effektiv måde at brødføde mennesker og forhindre madspild.

Dan Zauderer og hans svigerforældre havde spist masser af pizza en aften i begyndelsen af ​​oktober, og de havde stadig syv skiver tilbage. Hvad skal man gøre? “Nå, vi kunne bare smide det,” tænkte Zauderer. I stedet pakkede han og hans forlovede skiverne ind i plastfolie, slog etiketter på dem med datoen og gik med resterne lidt mere end en blok ned ad vejen til et køleskab, der stod langs 92nd Avenue i New York Citys Upper East Side .

Dette køleskab er et blandt mange “fællesskabskøleskabe” over hele landet, som frivillige lagerfører gratis mad – færdigretter, madrester, og you name it.

Læs mere her.

Skriv en kommentar