Fra hjemløs og fængslet til job i filmbranche

I en verden, hvor tidligere hjemløse og fængslede mennesker kæmper for at finde arbejde, åbner en industri armene.

For få år siden var Leslie på kanten af ​​hjemløshed. “Alt gik galt. Jeg sov på gulvet i pårørendes stuer med mine to børn,” husker hun. 

Så ringede Hollywood.

Det var ikke en talentspejder eller en castingdirektør, der bragte hende ind i branchen. Det var ManifestWorks , et unikt program, der guider folk fra hjemløshed, indespærring og plejehjem direkte ind i begynderjob inden for film og tv. 

“Da jeg startede ManifestWorks-programmet, var det mere end bare at lære trinene. Det var virkelig terapeutisk for mig,” siger Leslie. “Det var opløftende i en tid, hvor jeg virkelig ikke var et godt sted.” Ved den tredje uges undervisning havde Leslie (som foretrækker kun at give sit fornavn) sikret sig sin første koncert som produktionsassistent. Den samme person, der hyrede hende, bragte hende tilbage i de næste to år og såede yderligere forhold, der førte til mere arbejde. 

Læs mere her.