Største planteføde-festival nogensinde

2017 var det første år, hvor der var festival for plantebaseret føde. Den gang var det en lille hyggelig udendørs festival på Amager. I 2019 rykkede festivallen (Plant Food Festival) indendørs i Øksnehallen, i København. Så var der corana-årene, men i 2022 var festivallen tilbage igen – ligesom den er i weekenden den 4.-5. november. Aldrig har den været så stor. Denne gang er der mere end 70 forskellige virksomheder og foreninger der udstiller. Som generalsekretær i Dansk Vegetarforening, Rune-Christoffer Dragsdahl siger:

“Det er fantastisk, at så mange har appetit på at lade den grønne omstilling finde vej ind i køkkenet derhjemme. Men i dagligdagen kan det godt være en udfordring oplever mange. Vi vil gerne vise at grønt hverken er besværlig eller kedeligt. Faktisk er det både nemt, næringsrigt og lækkert, når man blot finder de rigtige produkter, der fungerer i hverdagen.”

Læs mere her.