Verdens første CO2-neutrale restaurant

At investere kun én procent af mad- og drikkevaresalget i regenerativt landbrug kan være nøglen til at ændre fødevaresystemet.

Da Anthony Myint og hans kone Karen Leibowitz åbnede deres San Francisco-restaurant The Perennial i 2016, havde de store ambitioner: De ønskede, at det skulle være den første CO2-neutrale restaurant i verden, og det lykkedes. 

Fra de genbrugte gulvfliser og genvundet tømmer til den akvaponiske urtehave og komposterbare papirmenuer har den kulinariske duo designet alle dele af spisestuen med klimaet i tankerne. “Vi skiftede menuerne, reducerede madspild, skiftede til vedvarende energi, begyndte at kompostere og købte kulstofkompensation,” siger Myint. 

De var motiveret af viden om, at landbrug og fødevaresystemer bidrager med næsten en tredjedel af drivhusgasemissionerne på verdensplan. Især efter fødslen af ​​deres datter i 2012, “Vi begyndte virkelig at tænke meget på, hvilken slags verden vi ville overlade til Aviva,” siger Myint. “Vi ønskede at finde en måde at gøre vores industri til en del af løsningen.”

Læs mere her.