Tørken førte til kulstofsbindende landbrug

Solidarity Farm i Pauma Valley i Californien havde brugt økologiske principper i de 10 år siden starten i 2013, men den gik over til kulstofbinding (regenerativt jordbrug) efter den ekstreme varme i sommeren 2017, hvor temperaturen steg til 45 grader celcius og ødelagde de fleste af dens afgrøder. 

Kulstofbønder dyrker planter og træer på en måde, der maksimerer kulstofbinding i jorden. “Det var en nødsituation. Vi revurderede, hvad vi lavede, og hvordan,” siger gårdens medejer Hernan Cavazos, der sidder på sin traktor. 

“Konsekvenserne var klare: Begynd at opbygge modstandskraft nu eller opgiv et levebrød, der stammer fra landbruget. Vi ønsker at dyrke sunde fødevarer til vores børn og vores samfund.”

Læs mere her.

En kommentar til “Tørken førte til kulstofsbindende landbrug”

Der er lukket for kommentarer.