“Spejdersport” går aktivt ind i cirkulær økonomi

Spejderbevægelsens kæde ”Spejdersport” har indført et nyt koncept ”Retur”.

Butikkerne opererer med fire forskellige temaer:

Professionelt reparationsværksted: Overlad trygt dit friluftsudstyr i hænderne på vores skrædder Anne-Sophie og lad hende få det tilbage i topform ved hjælp af teknisk snilde og professionelle industrimaskiner. En ny lynlås alene kan hurtigt give din skaljakke 5-10 år mere på farten.

Brugt friluftsgrej til skarpe priser: Kom ind og udforsk vores altid skiftende udvalg af brugt, men fuldt funktionsdygtigt friluftsudstyr og beklædning til attraktive priser. Du får selvfølgelig to års reklamationsret, ligesom hvis det var et helt nyt produkt, og du kan reklamere over varen i alle Spejder Sport butikker.

Udlejning af udstyr: Har du heller ikke behov for at eje f.eks. dit eget telt, kan du nemt leje meget af det udstyr, der kan være dyrt at anskaffe fra nyt, og som fylder en del i hjemmet. Kom ind i RETUR og se vores udvalg af telte, barnebærestole, liggeunderlag, Trangia og rygsække, der blot venter på at blive lejet ud på tur.

Kurser og workshops: På sigt vil RETUR også danne rammen for spændende kurser og workshops, hvor du kan lære selv at sy en lap på, skifte en lynlås og vedligeholde dit friluftsudstyr, så det holder bedre. Vi vil selvfølgelig sørge for at have Danmarks største udvalg af originale reservedele fra alle de populære brands.