Træer kan nedkøle byen med 12 grader

Træer kan på helt fantastisk og meget simpel vis nedekøle byer med helt op til 12 grader. Noget som kun bliver mere og mere relevant for alle lande såvel danske byer.

Biodiversiteten falder, CO2’en stiger og temperaturen bliver højere. Især sidstnævnte del kan spille en meget stor rolle i byområder. Her kan det ofte blive meget ulideligt i sommerhalvåret. Aircondition kan være en løsning, men kræver omvendt mere energi og vedligehold. Heldigvis findes der en løsning, som måske kunne spare et par airconditions, og på samme tid suge CO2, tiltrække biodiversitet og øge velværen.

Små hurtigvoksende skove kunne være løsningen. Nogle ville også kalde dem for Lommeskove. Skove baseret på Miyawaki metoden som blot kræver minimum 16 kvadratmeter. Med andre ord en metode som gør det muligt at lave skove i selv de mest tætbebyggede byer.

Læs mere her.