“Science moms” vil sprede klimaoptimisme og handlingsvilje

Når vi føler os overvældet og håbløse, henvender mange af os sig til vores mødre eller de moderfigurer, vi har i vores liv, for at få trøst og opmuntring. Som voksne er udfordringerne, vi står over for, meget større end et skrabet knæ, med problemer som klimaændringer, der muligvis lokker os til fortvivlelse.

Men så er Science Moms her for at hjælpe os med at forstå, hvordan klimasystemerne ændrer sig og for at bekæmpe de tunge holdninger til “klima-opgivenhed”.

De forskellige mødre, der kommer fra hele USA, arbejder alle hen imod målet om at fremme løsningsbaseret dialog og forskning om klimaændringer, mens de bekæmper de stigmatiseringer, der hæmmer kvindelige akademikere og videnskabsmænd . Frem for alt ønsker de at udstyre andre mødre med den information, de har brug for, for at uddanne sig selv og deres egne børn om, hvordan de kan hjælpe med at bevare planeten.

Læs mere her.