Middelfart laver lokalplan for tiny houses

– Vi vil gerne bo mindre og leve mere. Gerne inden for de rammer, naturen stiller til rådighed. Vi vil gerne ud af hverdagens hamsterhjul og give os selv økonomisk frihed til at gøre det, der gør os glade.  Sådan siger en af de familier der har besluttet sig for at bygge et af de 34 små huse der i 2023 skal etableres i Brenderup i Middelfart kommune.

Det er således nu den tredje kommune der laver en lokalplan for det bæredygtige tiny house koncept. De to andre er Vejle og Frederikssund kommune.

Byen i Brenderup, der etableres efter at Grobund har købt jorden op, vil være off grid – eller næsten. Bebyggelsens fælleshus vil have tilsluttet el, vand og strøm så der centralt kan blive vasket tøj.

Læs mere om det bæredygtigt inspirerende nybyggeri her.