Hun hjælper de super-rige med at blive fattigere

Hun brugte det sidste årti på at hjælpe de rige med at blive rigere. Nu hjælper hun de rige med at blive fattigere. Hun hedder Stephanie Grobbey og har lanceret Storitanniens første rådgivningsfirma, der hjælper velhavende mennesker med at omfordele deres penge og opbygge et mere retfærdigt økonomisk system

Det handler om megarige. Folk med alt: biler, palæer, lystbåde, butlere, kunstværker – men dog med en social samvittighed. En forståelse af at alt måske ikke er rigtigt i verden, og at deres rigdom måske er en del af problemet. 

Velkommen til Good Ancestor Movement, en lille, men (på deres egen måde) betydningsfuld lomme af verdens ufatteligt velhavende, som genovervejer hvorfor og hvorfor på deres bundløse bankkonti.

Kvinden bag, Stephanie Brobbey er en 36-årig tidligere City high-flyer, der brugte et årti som advokat på at rådgive de rige om, hvordan man bliver – ja, øhm – rigere. 

Læs mere her.