Forsøgsgård for regenerativt landbrug indviet

”Fremtidens mad vil blive dyrket på nye måder: mindre afhængig af klimaet og mere i balance med vores planet. Vi skal gentænke hvordan vi laver mad for at sikre en stabil forsyning i et ustabilt klima.”

Det er tankegangen bag Arkaia der står bag forsøgsgården for regenerativt landbrug der ligger på Øm Klostergård ved Lejre.

Det er Sylvester Rishøj, der står bag Arkaia. Han har tjent millioner på at sælge virksomheden bag det populære mobilspil Subway Surfers – og pengene bliver i disse år målrettet brugt på at opkøbe jord for at dyrke det regenerativt og bæredygtigt.

Han bor på Hyllegården i Hvalsø – et økologisk permakulturelt landbrug i sin vorden – og er investoren bag den 100 hektar store Øm Klostergaard.

Læs om indvielsen på Facebook.

Skriv en kommentar