Videomøder dæmper erhvervsparkeringen

Mens antallet af parkeringer i København blandt private næsten er tilbage på niveau med tiden før corona-nedlukningerne, så er det ikke tilfældet, når det gælder erhvervsparkeringer. P-selskabet EasyPark har set på, hvordan antallet af parkeringer har udviklet sig, når det gælder selskabets kunder. Easy Park kan konstatere, at antallet af erhvervsparkeringer er faldet siden de første nedlukninger i 2020, og at det har holdt sig på et lavere niveau siden corona-tiden begyndte i marts 2020

Der er tale om parkeringer, hvor et firma betaler for den ansattes parkering i forbindelse med arbejdet. Og der er en tydelig tendens til, at ændringen især gælder ansatte i kontormiljøer, mens parkeringer blandt eksempelvis håndværkere har ligget stabilt under alle nedlukningerne. EasyPark vurderer, at faldet i antal erhvervsparkeringer tyder på, at hjemmearbejdet er kommet for at blive i længere tid.  

– Jeg er faktisk overrasket over, at erhvervsparkeringerne stadig ligger lavt, men det skyldes sandsynligvis, at mange kontormedarbejdere stadig arbejder delvist hjemmefra, og at vores vaner generelt er skiftet. Vi har vænnet os til, at hurtige videomøder faktisk fungerer fint i mange tilfælde, og at vi ikke altid behøver at bøvle med at sidde fast i trafikkøer, siger landechef for EasyPark, Bernd Reul. 

Læs mere her.

En kommentar til “Videomøder dæmper erhvervsparkeringen”

  1. Det er kun godt. Easypark er et ågerfirma der indretter stinkende dyre parkeringspladser som de udlejer som om de er guldbelagte. Det er kun godt hvis dette firma en eller anden dag lukker ned for altid. Det vil også være fint, hvis der en eller anden dag holder op med overhovedet at være parkometre i København.

    Der skulle være ladcykler, almindelige cykler som man lejer per kilometer og med automatisk charging per kilometer – f.eks. DKK 0,50 per kilometer – og hvor man bare kan tage cyklen – og det faktum at man kører på den (når man er signed up) gør at man får en mikro-regning.

    Hundelortene ind i hundene. Hundene ind i bilerne. Bilerne ud af byen – som vi sagde på Nørrebro i 1990’erne 🙂 🙂

Der er lukket for kommentarer.