Spændende læringsrum for verdensmålene indviet

Et markant bygningsværk opført i forbindelse med Spejdernes Lejr i Naturparken Hedeland ved Høje-Taastrup kaldes ”Læringsspiralen”. Det blev indviet den 27. juli. Det består af 17 hytter, der hver især formidler viden om et verdensmålene.

Det ligner et gigantisk sneglehus. Spiralen er 29 meter i bredden, fem meter højden. De 17 hytter er enkeltvis 7,5 kvadratmeter store. Hytterne kaldes ”verdensmålshytter”, fordi de hver især sætter fokus på et specifikt verdensmål, hvorved f.eks. skoleklasser eller andre besøgende anspores til at lære mere om netop disse.
Spiralen har også et opholdsrum, hvor gæster kan søge ly for torden og regn – eller betragte naturen gennem glas, der matcher farverne, som benyttes for de enkelte verdensmål.

Læs mere her.

Læs: Spejderne slog lejr for verdensmålene.