Interface -regenererende virksomhed til inspiration

Interface er en virksomhed der søger at producere efter regenerative principper. Virksomheden, der er international med 4100 medarbejdere arbejder med modulær gulvbelægning. Alle fabrikkerne  er selvforsynende med vedvarende energi, og er endda i stand til at give mere energi tilbage, end de bruger. De skal også kunne rense vand, så de giver rent vand tilbage til økosystemet. Materialevalget er regenerativt.

Som de siger ”Som virksomhed lever og ånder vi for mission zero hver eneste dag. Fra produktionen af vores produkter til de relationer, vi har med vores kunder, er den måde, vi arbejder på, drevet af vores mission om at bidrage til genoprettelse af planets sundhed. Rejsen mod en mere bæredygtig forretningsform er godt i gang, ligesom vores forpligtelse til at drive vores virksomhed på en måde, der skaber et klima, hvor liv trives.”

Interface nævnes af Laura Storm fra Regenerators som et eksempel på regenererende virksomheder, som vi vil komme til at høre meget mere til.