Apple bøjer sig – I må godt reparere vores produkter

Efter et voksende pres fra fortalere for ret til reparation annoncerer Apple nu, at de vil begynde at sælge reservedele og værktøjer for at give offentligheden mulighed for at reparere deres enheder derhjemme.

Under det nye program kan kunderne købe reservedele og få adgang til manualer til at reparere deres egne iPhones og Mac-computere. Virksomheden starter med 200 dele og værktøjer, der har til formål at løse de mest almindelige problemer med enheder som skærme, skærme, batterier og kameraer på nyere modeller. Kunder vil kunne købe disse forsyninger til samme pris som værksteder.

Det er en stor sejr for reparationsbevægelsen idet netop Apple har været de mest modstræbende for hvad angår reparation af deres enheder.

Læs mere her.

En kommentar til “Apple bøjer sig – I må godt reparere vores produkter”

Der er lukket for kommentarer.