En forskrækkelse førte til styrket lokal fødevareproduktion i Hawaii

I 2012 viste en opgørelse i Hawaii at de var blevet farligt afhængige af import af fødevarer. 92% af Hawai’is mad blev importeret, hvilket betød, at øerne i tilfælde af en naturkatastrofe eller global katastrofe kun havde syv dage til at overleve. Dette blev anledningen til en dramatik omlægning af jrodarealer med statens opbakning i retning af større selvforsyning. 

I dag viser en række organisationer i Hawaii hvordan cirkulære og regenerative og lokale fødevaresystemer kan understøtte økonomien, styrke kulturarven og forbedre samfundets generelle sundhed,” ifølge Center for Food Safety , en nonprofit -fortalergruppe . Deres dokumentarer, Regenerating Paradise , viser lokale gård-til-skole-programmer , høst af poi fra lokalsamfundet , træningsprogrammer for landbrugsbedrifter og initiativer til jordsundhed og kompostering .

Læs mere her.