Rekordstor tilslutning til Veganary

Januar skal være måneden hvor vi prøver at leve uden kød. Det er baggrunden for Veganery-bevægelsen der er udspringet i Storbritanien. Det viser sig rekordstor tilslutning til at forpligte sig til udfordringen, idet 1/2 million mennesker har tilmeldt sig den 31-dages Veganuary-udfordring.

De britiske supermarkeder har da også indset det økonomiske potentiale ved plantebaserede kostvaner.  

Nye veganske produkter og dedikerede Veganuary-sider på supermarkedernes websteder. ”Den måde, som britiske supermarkeder har taget Veganuary på i år, er virkelig opmuntrende,” sagde Veganuarys Toni Vernelli. ”De bruger det ikke bare som en markedsføringsmulighed, men fremmer de mange fordele ved plantebaseret spisning og opmuntrer folk til at prøve det. Som bastioner af vores fødevareforsyning ved de, at den eneste bæredygtige vej fremad er plantefokuseret. ” Læs mere her.