Byggeri i Køge skal kunne skilles ad, når det er færdigt

Ved opførelsen af ​​det nye Braunstein Brewery taphouse i Køge, Danmark, gjorde designere noget lidt usædvanligt. De tænkte også på hvad der skal ske når huset igen skal pilles ned. Bygningen er således designet til at blive adskilt i genanvendelige stykker i slutningen af ​​dets levetid. 

Bygningen er designet af det københavnske firma Adept og er en del af Køges klimatilpasningsstrategi, der gør det muligt at ændre eller flytte bygninger, hvis det er nødvendigt for klimatilpasning. Det eliminerer også spild fra ændringsprocessen, hvilket reducerer miljøpåvirkningen og omkostningerne ved ændringerne. 

Konventionelle byggematerialer, som beton, er meget vanskelige at genbruge, så huset er bygget af bæredygtigt skovklædt træ, der let kan flyttes for at drage fordel af træets fulde levetid. Læs mere her.