Skovlandbrug er fremtiden for Brasiliens regnskov

Præsident Bolsonaro i Brasilien har planer om at fjerne regnskov og omdanne det til landbrug. Hvis det sker, vil han få megen modstand fra de mennesker, der dyrke skovlandbrug (agro-foresty). Her får man nemlig et markant større udbytte af naturen end hvis man bare sætter kvæg ud eller dyrker soja. I en lille film (Life in Syntrophy) på 16 minutter får man en god indføring i hvordan skovlandbrug har et fantastisk potentiale.  Landmand og pioner Ernst Gatsch fortæller bl.a.  om hvordan et område der er dømt som ”død jord” blomstrer i kraft af den intensive dyrkning med planter i flere etager, egen gødningsproduktion, høst af en række frugter og tømmer, ændret klima med mere regn, masser af arbejdspladser på landet Et fantastisk og inspirerende projekt der vil give de destruktive kræfter modstand.