Kommentar: Mindre CO2 kan følges med mindre trængsel i trafikken

Her følger en kommentar om at mindre CO2-udledning  i trafikken godt kan følges at med at trængslen på vejene mindskes. Kommentaren er udsprunget af regeringens ønske om at stoppe salget af fossilbiler fra 2030. Læs mere her.

1 thought on “Kommentar: Mindre CO2 kan følges med mindre trængsel i trafikken

  1. Mathias

    Det ville helt klart være lækkert hvis alt fossilt brændstof var blevet kørt ud i år 2030, og vi alle brugte el biler eller hvad der nu er populært der. Problemet er at ikke alle har råd til at få installeret solceller på taget, og købe en Tesla. som du kan læse på https://www.ewire.dk/, så starter den grønne økonomi med øko landbrug. Det sparer naturen fra pesticider og andre skadelige stoffer. Den grønne verden starter når du står nede i Kvickly

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *