Indsamlet havplast bliver til sko og trøjer

Der er gennem de sidste år – bl.a. via Plastic Change – været et stigende fokus på de voldsomme mængder af plastaffald, man kan finde i havet. Adidas er et godt eksempel på, hvad der kan gøres med plastaffald fundet i havet. Sammen med miljøorganisation ”Parley for the Oceans”, har virksomheden skabt løbesko lavet af havets genbrugsplast, der vil blive introduceret senere på måneden. Adidas har ved at producere en million par sko, fjernet elleve millioner flasker fra havet. Inden de introduceres vil spillere fra Europas fodboldgiganter Real Madrid og Bayern München løbe på banen  i en Adidas trøje er lavet af plast fra ”Parley for the Oceans”. Bestræbelserne går på at gøre genbrugt ocean-plast fashionabelt.

Læs mere:  http://newatlas.com/adidas-ocean-plastic-footwear/46295/