Gode erfaringer med 3-dages weekend

Tænk, hvis hver weekend var en tre-dages weekend. Du vil altid have den perfekte mængde af tid til at tilbringe med de mennesker, du elsker, og du kan genoplade fra arbejdsugen i et passende tempo. Men ud over mulighederne for fritidsaktiviteter, så er tre-dages weekender måske også en af ​​de enkleste måder for os radikalt at reducere vores miljøpåvirkning. Mindre energi ville blive brugt idet der bliver en dag mindre hvor bilerne kører til og fra arbejde. For ikke at nævne de fordele, det ville have i virksomhederne. Erfaringer fra Sverige viser at en 30 timers arbejdsuge giver mindre sygefravær og større arbejdsglæde – og bedre økonomi for virksomheden.

Læs mere: http://www.nytimes.com/2016/05/21/business/international/in-sweden-an-experiment-turns-shorter-workdays-into-bigger-gains.html