Blockchain holder styr på ejerskabet i deleøkonomien

Deleøkonomien, der har ekspanderet siden det fra 2007 blev en del af vores hverdag, står ved en milepæl. Milepælen er knyttet til det uklare forhold at alle kan dele, men hvem ejer det der deles og hvem tjener på det ? Blockchain er et elektronisk register, der holder styr på værdierne og kommer til at stå som en ejer. Ejerdelene opgøres i bitcoins som er en digital valuta der går helt uden om banksystemet. Denne værdiopgørelse har eksisteret siden 2009 og vokser stadig. Den vinder stigende popularitet i takt med at utrygheden med banksystemet bliver mere og mere udbredt. Blockcoins bliver en digital – og meget enkel – måde at formidle værdier uden mellemhandlere.

Læs mere om det boost netop det vil kunne give deleøkonomien:  https://www.theguardian.com/technology/2016/oct/17/sharing-economy-capitalism-uber-airbnb-ownership?CMP=twt_a-technology_b-gdntech