Mange kirker går over til vedvarende energi

Pavens opfordring til handling i kampen mod klimaændringer er blevet anerkendt i Storbritannien , hvor mere end 3.500 kirker i hele Storbritannien har ændret deres elforsyning til vedvarende energi , eller planlægger at gøre det. Det at skifte fra fossile brændstoffer omfatter størstedelen af ​​Frelsens hærs steder , omkring en tredjedel af kvækernes forsamlingshuse, og derudover omkring 2.000 kirker , der tilhører 16 katolske bispedømmer , som i øjeblikket kører udelukkende på vedvarende energi.

Nicholas Holtam , biskop i Salisbury og leder af  Church of England i miljøspørgsmål , siger: ” At fejre skaberværket markerer et skift i den kristne forståelse af vores forhold til den skabende  Gud .Vi må anerkende at mennesket ikke bør have dominans over skaberværket, men må søge tilbage til en mere ydmyg relation til naturen.

Læs merehttps://www.theguardian.com/environment/2016/sep/01/churches-salvation-army-fossil-fuel-electricity