The Clean 200: Verdens største virksomheder på ren energi

Da den globale økonomi er i gang med at gå over fra et energisystem baseret på fossile brændsler til et baseret på vedvarende energikilder, skal der være en klar procedure på plads for at vurdere, hvor godt virksomhederne deltager i denne overgang . Det er dette arbejde som Clean 200 listen forsøger at gøre, idet de rangerer de største børsnoterede selskaber i hele verden i forhold til deres vedvarende energi indtjening . På toppen af ​​listen var Toyota, efterfulgt af Siemens og Tesla . Dong Energy og Vestas er de to danske repræsentanter på listen.

Det er værd at bemærke , at Kina repræsenteres med  66 af disse 200 virksomheder. Kina er for alvor i gang med at skifte til vedvarende energi.

Læs mere: https://www.theguardian.com/environment/2016/aug/15/toyota-tesla-and-vestas-ranked-among-worlds-top-green-companies