Endelig medvind på cykelstierne

MEC_CopenhagenWheel
Af Bodil HM Olsen

Lav din egen cykel om til en el-cykel med et snuptag. Du skal kun skifte dit baghjul ud med et Copenhagen Wheel, downloade en app til din iPhone og så er du klar.

Hjulet har en indbygget el-motor og sensorer. Motoren opsamler energi når du kører og kan give dig et ekstra boost, når du skal op ad bakke eller cykler i modvind. Censorerne måler ting som tid, distance og hvor mange kalorier man har forbrændt. Med tiden forstiller producenten sig at hjulet skal kunne måle ting som trafik, luftkvalitet, temperatur, bump på vejen osv.

Hjulet er blevet til i et samarbejde mellem danske opfindere og amerikanske MIT. Ud over al den smarte teknologi er et Copenhagen Weel et standardhjul, der kan monteres på de fleste almindelige cykler.

Du kan læse mere om og købe et Copenhagen Wheel her