Tilskud til energirenovering

Fra næste år kan andelsboligforeninger få støtte fra det offentlige til at sænke energiforbruget.

Af Cecilie Dahlerup

ENERGIBESPARELSE: Fra d.1 januar 2013 træder en ny ordning i kraft hos Energistyrelsen, som vil gøre det billigere for andelsboligforeninger at renovere lejligheder. Den nuværende Boligjob-ordning, hvor boligejere kan søge om tilskud, omfatter ikke andelsboliger i dag. Men det kommer til at ændre sig til andelsboligernes fordel, når den næste år bliver afløst af en ny energirenoveringspulje.  Det lover Klima-, energi og bygningsminister Martin Lidegaard ifølge Andelsboligforeningen.

 Andelsindehavere vil kunne få tilskud til renovering via deres boligforening eller boligforeningen kan igangsætte projekter. De forbedringer man kan søge tilskud til omfatter blandt andet udskiftning af vinduer, omlægning til mere miljørigtige varme- og energikilder samt isolering af tag og ydermure.

Læs mere:

http://www.abf-rep.dk/page.asp?objectid=1808&zcs=3