Danske køkkenfirmaer i front for grønne køkkener

Mange danske køkkenfirmaer tilbyder køkkener i bæredygtigt træ. Nu melder 4 danske Køkkenfirmaer- KVIK, Aubo, HHorn og Spekva ud, at alt deres det træ, de sælger, skal være bæredygtigt og FSC-mærket i 2015. FSC er et slags ø-mærke for træprodukter og sikrer, at der ikke er blevet mere tømmer ud af en skov, end den selv kan reproducere. Denne kampagnen kan bidrage til at bremse tabet af dyre- og plantearter i vores skove og stoppe den globale  opvarmning.
“Det er en fantastisk nyhed, at man vil levere 100 % bæredygtige køkkener i 2015. Det er dejligt at se, at store danske virksomheder nu går i front – med mulighed for at påvirke hele den europæiske køkken-industri. Og det rykker positivt i forhold til FNs 2015 Mål med et tiltag, der bogstaveligt talt når helt ud til danskernes køkkenborde.” siger Thomas Ravn-Pedersen, sekretariatsleder for Verdens Bedste Nyheder.
Læs Mere: http://www.u-landsnyt.dk/nyhed/23-08-11/danske-kokkenfirmaer-i-front-gronne-kokkener
http://www.wood-supply.dk/article/view/67282/massiv_fremgang_i_gronne.kokkener
Af Rupal