Kina sætter fart på havmøller frem mod 2020

Kina kommer til at installere havvindmøller med en samlet kapacitet på 20 gigawatt frem mod 2020. Landets endnu jomfruelige offshorevindsegment skal dermed hjælpe landet til at nå den samlede vindkapacitet på 150-200 GW, som Kina ifølge Li Junfeng vil nå i 2020. Det skal ses i forhold til, at den samlede installerede kapacitet i verden i 2009 ifølge brancheorganisationen GWEC var på 157,9 GW.

Læs mere på epn.dk

3 kommentarer til “Kina sætter fart på havmøller frem mod 2020”

  1. Thank you very much for your great article. I have been searching for such post for a very long time. Not everything is fully easy to understand to me, even though it is definitely interesting and worth reading.

  2. I’ve been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site. Reading this info So i am happy to convey that I’ve a very good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most certainly will make sure to don’t forget this web site and give it a look regularly.

Skriv en kommentar