Israelske protester for våbenhvile i Gaza

Flere steder i Israel er der demonstrationer for våbenhvile i Gaza. Som noget nyt deltager også pårørende til gidsler i demonstrationerne.

Shuster-Eliassi, en antikrigs-aktivist, hævder, at kun politiske bestræbelser og diplomatiske aftaler kunne holde gidslerne i live. Hun sagde: “Den eneste grund til, at nogle mennesker her har ilt og noget energi i vores kroppe, var på grund af de få dages våbenhvile, hvor vi så familier genforenes, og vi vidste, at folk i Gaza ikke bliver bombarderet.”

Blandt de talende ved demonstration i Tel Aviv var Yael Adar, hvis 38-årige søn, Tamir, fortsat er i Hamas’ besiddelse, selvom hendes 85-årige svigermor, Yaffa, blev løsladt for mere end en uge siden.

Læs mere her.

En kommentar til “Israelske protester for våbenhvile i Gaza”

  1. Al den krigeriske opførelse som foregår over alt, hjælper ingen. Ejheller jagten på penge, magt og begær.
    Hver enkelt af os bør bekæmpe Had, Begær og Uvidenhed i os selv

Der er lukket for kommentarer.