Her er cykelstien overdækket af et solcelletag

Regnvejr kan være en årsag til at folk er tilbageholdende med at vælgen cyklen. Det har de i Hyderabad i Indien løst på en 23 km lang strækning der er overdækket med solceller. Solar Roof Cycle Track blev lanceret den 1. oktober 2023, og kan prale af adskillige faciliteter til sikkerhed for cyklister og samtidig fremme en miljøvenlig udvikling.

Læs mere her.

En kommentar til “Her er cykelstien overdækket af et solcelletag”

  1. Det er GENIALT. Og med de faldende priser på solcellerne bør vi arbejde på at få solcellerne væk for jordoverfladen og op i højderne, som vi kan cykle, arbejde, lege, dyrke jorden under tag, samtidig med at vi får VE.
    Vi skal stille krav til de mennesker, som vil lave solcelleparkerne, inden jorden er plastret til med solceller.

Der er lukket for kommentarer.