Indvandrere står for hovedparten af beskæftigelsesfremgangen

Ikkevestlige indvandrere og efterkommere udgør 94 procent af beskæftigelsesfremgangen fra finanskrisen til nu.

Den ikkevestlige indvandring har spillet en afgørende rolle i beskæftigelsesfremgangen fra finanskrisen og op til i dag. Indvandringen har dermed været en vigtig forudsætning for, at vi aldrig har haft så mange beskæftigede som i dag.

Ikke nok med det. Regeringens meget efterspurgte arbejdsudbud (arbejdskraftsforøgelse) kan også leveres fra de herboende indvandrere og efterkommere. Selvom forskellen er blevet mindre er der stadig flere ikke-etnisk danske der er ledige. Her er metoden sprog, uddannelse og netværk.

Der er ifølge integrationskonsulent Hans Lassen gemt et stort potentiale her som tilsyneladende ignoreres. Læs mere her.