Markant stigning i jernbanetrafik i flere europæiske lande

Den østrigske jernbane-operatør ÖBB og dens tyske pendant Deutsche Bahn har annonceret deres planer for internationale tog i de kommende år. Antallet af tjenester vil stige, og ny nattogforbindelse fra Berlin og Wien til Bruxelles og til Paris vil blive lanceret med køreplansændringen i december.

Jernbanetrafikken mellem Tyskland og Østrig har oplevet en stor stigning over de seneste år. Ved udgangen af ​​dette år forventer Deutsche Bahn (DB) og de østrigske forbundsjernbaner (ÖBB) omkring 40 procent flere passagerer end for fem år siden. De to selskaber udvider derfor deres grænseoverskridende langdistancetjenester mellem de to lande samt til andre europæiske destinationer.

Læs mere her.

Jernbanetrafikken styrkes også i Norge og Sverige. Læs mere her.