Food Action Alliance (FAA) , der er udsprunget af World Economic Forum, er en ny global medspiller for fødevaresikkerhed på basis af bæredygtig fødevareproduktion.
Fra det colombianske Amazonas til det sydlige Afrika transformerer FAA måden fødevarer produceres, forarbejdes, forbruges og bortskaffes gennem partnerskaber og investeringer med flere interessenter.
Dette arbejde sigter mod at sikre økonomisk og social inklusion med fokus på kvinder og unge, samtidig med at der tilbydes sunde, nærende og sikre fødevarer på en måde, der beskytter vores planet, bevarer naturressourcer og opbygger modstandskraft mod fremtidige chok.
Food Action Alliance støtter i øjeblikket en voksende portefølje af 29 flagskibsinitiativer, der transformerer og forbedrer bæredygtige fødevaresystemer. Eksempler på disse projekter omfatter:
Forvandling af mejeriindustrien i Østafrika Udrulning af regenerative landbrugsmodeller og reduktion af madspild på gårde i Colombia Øget adgang til digitale teknologier for at øge høsten i Sydøstasien
Alliancen arbejder på tværs af fire hubs i Afrika, Latinamerika, Indien og Sydøstasien. Engagerede interessenter omfatter partnere fra både den offentlige og private sektor.