Rudy’s, en ny slagter i det nordlige London, har alle en traditionel slagters varemærker. Det eneste den ikke har er kød.
Holdet bag slagteren, inklusive medstifter Matthew Foster, startede med en vegansk delikatesse-afdeling i 2017 og efter at have set den store efterspørgsel efter plantebaserede varer, udvidede de til at åbne deres fulde veganske slagter med kødfrit kød, der smager og føles som den rigtige vare .
Efterspørgslen efter vegetarisk og vegansk mad i Storbritannien har været støt stigende, og selv mange, der stadig spiser kød, skærer ned på deres forbrug. Sidste år oplevede Storbritannien et hop på 128 procent i nyregistrerede varemærker for vegansk mad.
Læs mere her.
Forklar mig lige, vegetarisk består i at man ikke spiser animalske produkter.
Vegansk så vidt jeg har forstået det betyder at man ikke plukker frugter, men venter på at de falder ned (som modne), hvorved man ikke slår planter ihjel heller.
Eller?
Vegansk betyder at der ikke forekommer noget som helst animalsk produkt i varen, dvs. ingen mælk, ingen æg. Så alt i produktet er fra planteverdenen.