Blinde kvinder er et stærkt aktiv i Indiens indsats mod kræft

Med deres øgede følesans opdager synshandicappede kvinder brystkræft i lokalsamfund, hvor adgangen til sundhedspleje er sparsom.

Her er ikke brug for dyre scannere: “Vi hjælper læger med at opdage de tidlige tegn på brystkræft hos kvinder,” siger en af de blinde kvinder  Ayesha Banu. “Ved at bruge de to første fingre på begge hænder undersøger vi kvinders bryster for abnormiteter.” 

Hun forklarer, at blinde kvinder som hende selv og andre er særligt velegnede til dette erhverv på grund af den “høje taktile sans i vores fingerspidser, som hjælper os med at finde små klumper i brystet.” 

Læs mere her.

En kommentar til “Blinde kvinder er et stærkt aktiv i Indiens indsats mod kræft”

 1. Ja, og det villle være endnu bedre hvis nu de utallige læger og kostvejleder som frivilligt og gratis deler deres gennemarbejdede forskning med os på YouTube for hewlede eller også for tomat, kunne komme af med deres temmeligt simple budskab:

  A. langt de fleste sygdomme af virkelig alvorlig art udspringer af diabetes.

  B. Diabetes er en hormonforstyrrelse og immunforsvars forstyrrelse der hovedsageligt er forårsaget af langvarigt indtag af sukker og industrialiserede fødevarer. Der er så stærkt belæg for dette at det åbenbart ikke er svært for disse læger – mange som arbejder direkte med det i deres dagligdag – kan finde hundredvis af selvstændige forskningsresultater der peger på det samme. Sukker og raffineret mad.

  C. Diabetes kan, for type 2’s vedkommende, forebygges med valg af kost, og helbredes et langt stykke hen ad vejen med samme kost. Seneste skud på stammen er Dr. Jamnadas, der foreskriver faste, og som har enorm succes i Orlando som Cardiology (!!) med at give fastning som behandling. Altså: Billigere end enhver anden behandling(ingen medicin) og så sparer den på madbudgettet og på verdens fødevarebudget.

  Indien, de Arabiske stater, og mange EU lande og hele Usa samt en hel del Asiatiske lande samt det meste af Afrika æder sukker som svin.

  Sukker nedbrydes til ca. 50% glukose som kan anvendes af enhver celle i kroppen. Den anden halvdel bliver til Fruktose som kun kan nedbrydes – til fedt – i leveren. Intet problem i dette, det er en kendt og naturlig proces. Eneste problem ved vor moderne livsførelse er at vi indtager så usandsynlige mængder af sukker at lever, pancreas, hele kroppen, ikke kan følge med. Insulin bruges af kroppen til denne nedbrydning. Insulin gør os fede, og bidrager til … Kræft, som jo er det som de blinde kvinder finder frem til.

  Så derfor kan de blinde kvinder i stedet for bare begynde at lede efter sukkerskålene i de forskellige huse. Med en let omskrivning: “Nok en blind kvinde kan også finde et sukkerkorn”

  Dette kunne være en helt selvstændig positiv nyhed, altså, at der er fuldstændigt overvældende bevis for at vores diæt er skylden, at vi kan stoppe diabetes via diæten, og at det kan reversere i hobetal af sygdomme, som udspringer af samme kilde af dårlig kost: Diabetes, hjerte-kar sygdomme, nervesygdomme, Alzheimers, kræft og så videre. Dr. Jamnadas er en af de mest vidende og dygtige læger jeg har hørt endnu, omkring dette emne, han har formået at opsummere hvad en meget stor mængde af andre dygtige læger har sagt, og formået at bringe de videnskabelige beviser frem, og har åbenbart også som kardiolog praktiseret det.

  Hav en god dag, Knud

Der er lukket for kommentarer.