Løsningsorienteret journalistik i ulandene

Positive News har en god nyhed fra deres helt egen verden : Positive News er blevet tildelt midler til en dybdegående serie om mental sundhed i udviklingslandene. 

Bevillingen, som er en del af Solutions Journalism Accelerator- programmet, skal finansiere den kommende serie, ‘Udvikling af mental rigdom’. I løbet af det næste år vil Positive News afsløre fællesskabsledede projekter, der skaber unikke måder at forbedre folks velvære på steder, hvor den offentlige støtte er minimal.

Positive News CEO, Sean Wood, siger: “Vi er taknemmelige og glade for at få muligheden for at anvende vores erfaring inden for løsningsjournalistik så vi kan bidrage med socialt værdifuld indsigt i, hvordan mental sundhed udvikler sig i udviklingslande.”

Solutions Journalism Accelerator leveres af European Journalism Network i samarbejde med Solutions Journalism Network og er støttet af Bill og Melinda Gates Foundation.